2020-09-22 07:52:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Társasági összejövetelre hívják, de mintha elhagyta volna a humorérzéke

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Skorpióban van. A kedvese ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt. A végén ön is élvezni fogja a dolgot, amibe belerángatta.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Társasági összejövetelre hívják, de mintha elhagyta volna a humorérzéke, nem tudja értékelni a poénjaikat. Valamivel próbálja meg feldobni magát, különben ünneprontónak fogják tartani, és sótlan alaknak tartják.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól alakul a mai napja, sokkal jobban, mint tervezte. Ezért jó is, ha teret hagy a spontaneitásnak, és engedi, hogy megtörténjen, aminek történnie kell.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön számára ma a legnagyobb örömöt a családi együttlét jelentené, de sajnos olyan konfliktusos helyzetben van, amit csak az idő oldhat majd fel. Inkább ne hadakozzon ellene, csak várjon türelemmel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Skorpió-hold miatt legyen óvatos, ne adjon támadási felületet a riválisainak, végezze pontosan a munkáját. Elképzelhető, hogy a munkahelyén áskálódnak ön ellen, és most nem célszerű nyíltan szembeszállni velük.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jó fordulatra számíthat a munkahelyén, holott néhány hete még a legrosszabbtól tartott. A támogatóira azonban mindig, most is számíthat. Leginkább a női főnökök és beosztottak azok, akik a segítségére lehetnek, bármely nemhez is tartozzon ön.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A párkapcsolati problémák megint utolérik. Ha nem úgy, mint eddig, hát akkor valami egészen új formában. Lehet, hogy most épp az ellenkező oldalról kell szemlélnie a dolgokat, mint amitől ön eddig szenvedett.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold még a Skorpióban van. Ma végre lesz elég bátorsága és ereje ahhoz, hogy dűlőre juthasson egy igen bonyolult ügyben, és ki is mondja a döntését, a véleményét. Ez, bármily fájó is másoknak, elengedhetetlen a lelki fejlődéséhez.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön amúgy sem egy gátlásos típus, ma azonban még magán is túltehet. Szerencsére nem bánt meg ezzel senkit a környezetében. A jókedve határtalan, amit sikerül másokra is átragasztania.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rengeteg a munkája, és sem a főnöke sem ön nem engedik, hogy lazítson. Ezért fordulhat elő az a fájdalmas helyzet, hogy még este is dolgoznia kell. A társa megértésére sem igen számíthat. A konfliktust csak valami ígérettel oldhatja fel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, hogy a párja folyton félreérti a szavait. Valóban, a kommunikáció ma nem megy, legalábbis a szavak szintjén nem. Ám érzelmi szinten teljesen egyek lehetnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nehéz összeegyeztetnie a kemény koncentrációt a lazasággal. Ezért hol halálra gyötri magát a munkájával, hol pedig ellustul. Ha igazán tudná élvezni, amit csinál, akkor ez nem okozna problémát.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: